SCHAKO

SCHAKO je veliki nemački proizvođač širokog spektra elemenata za distribuciju i prečišćavanje vazduha, elemenata za apsorpciju zvuka, protivpožarnih elemenata kao i fan coil jedinica.

SCHAKO nudi nemački kvalitet i pouzdanost, kvalitetan i prilagodljiv dizajn uz povoljne cene i dobre rokove isporuke.

SCHAKO nudi originalna rešenja za postizanje kvalitetne strujne slike u prostoriji korišćenjem specijalno razvijenih distributivnih elemenata, jedinstvenih u odnosu na konkurenciju.

SCHAKO oprema je laboratorijski ispitana a katalozi sa detaljnim tehničkim podacima osiguravaju pravilan izbor opreme za vaš sistem.

Proizvodi

Program za izbor distributivnih elemenata

Program za izbor distributivnih elemenata sa kataloškom dokumentacijom

Program možete preuzeti na sledećem linku design-programme 


Plafonski difuzor DSC-PLASTER

Oblasti primene:

Plafon Slot difuzor tipa DSC-GIPSA od SCHAKO je pogodan za upotrebu u prostorijama od 2,6 m do 4 m visine za direktnu ugradnju u plafone od gipsa  ili plafon šupljine.

Poseban oblik profila okvira omogućava dobru instalaciju u gips plafone.  Traka za pričvršćivanje omogućava jednostavnu montažu u gips plafon.

Lopatice za promenu smera strujanja su podesive iz prostorije uz mogućnost velikog broja kombinacija istrujavanja vazduha. Tako da prilikom hlađenja lopatice mogu biti podešene da istrujavaju na dve ili jednu stranu. To omogućava  maksimalnu indukciju i redukuje brzinu vazduha.

Linijski difuzor se može naručiti kao jednolinijski ili dvolinijski kao komad ili kao više komada za povezivanje .

protok je od 60 do 120 m3/h po metru i prorezu.


Funkcija:

Veliki poprečni presek omogućava visoku propusnu moć u poređenju sa drugim linijskim  difuzorima . Stabilni vazduh  i visoka indukcija znači da SCHAKO DMC-PLASTER Slot difuzor se može koristiti u režimu hlađenja do T0 ≤ 8 K.Više informacija


Novosti

Apr 12, 2024 66. Sajam Tehnike

Posetite nas na 66. Medjunarodnom Sajmu Tehnike od 21-24.05.2024 u hali 2A beogradskog sajma stand 2220

Jun 6, 2023 Predavanje na Mašinskom fakultetu

Pogledajte predavanje

Aug 7, 2020 ISO9001:2015